Přivítejte jaro v pohodlných módních botičkách Zaxy a Melissa!

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Už se nemůžete dočkat jarního počasí a hřejivých paprsků slunce? Oslavte příchod jara v noblesním stylu. Pořiďte designovou obuv Melissa a Zaxy. Dejte přednost kvalitním plastovým botičkám, ve kterých budou vaše chodidla jako v bavlnce. Držte krok s rytmem posledních módních trendů a oslníte své okolí na sto procent. Jakmile obujete na své nožky obuv s puncem kvality, ukořistíte pohledy zvědavých pánských očí.

Pár slov o značce

Nevšední plastové boty Melissa k nám přišly z Brazílie a jsou milovány miliony žen z celého světa. Brazilky na ně nedají dopustit! Produkty se začaly vytvářet v tomto jihoamerickém státě před více než 35 lety. Lze vyzdvihnout, že jsou vyrobeny ze 100 % recyklovatelného a netoxického PVC, kterému se říká Melflex.

Jedná se o měkkou, prodyšnou a pružnou formu plastu, jež je výsadou pouze fenoménu Melissa obuv. Modely světoznámé značky propracované do posledního detailu jsou zajímavé díky tomu, že firma spolupracuje se špičkovými módními a průmyslovými designéry. Na první pohled si zalíbíte botičky díky originálnímu vzhledu a provedení. V posledních dvaceti letech bylo vyrobeno více než 50 milionů plastových kousků, jež byly expedovány do 80 zemí světa! Buďte stylová a nadčasová!

Pokud už vás omrzelo klasické zboží, obujte senzační a přitažlivý doplněk, ve kterém budete nepřehlédnutelná stejně jako Katy Perry, Anne Hathaway, Cate Blanchett a Kate Moss. Jen si to představte! Na návrzích podíleli návrháři, jako jsou Vivienne Westwood, John Paul Gaultier a Lovefoxxx. Dejte šanci také značce Zaxy, která je mladší verzí brazilské Melissy. Počítejte s tím, že jsou plastové holínky, sandály a baleríny Zaxy jedinečné. Určitě si oblíbíte jejich přizpůsobivé a voděodolné vlastnosti. Měkká vnitřní stélka a originální aplikace jsou samozřejmostí.

Fotografie

Komentáře