Svůdné kalhotky oživí váš milostný život víc, než si myslíte!

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Kalhotky jsou tím nejmenším kouskem oblečení, které my ženy nosíme, a přesto hrají velkou roli. V jakých kalhotkách běžně chodíte? A hlavně v jakých se ukazujete doma před svým partnerem?

Na začátku každého vztahu se partneři navzájem snaží ukázat v tom nejlepším světle. My ženy nosíme slušivé oblečení a sexy podprsenky a kalhotky. Časem ale tak nějak přirozeně zvítězí spíše pocit pohodlí, a tak svůdná tanga a podobné kousky spodního prádla často skončí na dně šuplíku. Místo nich začneme opět nosit sice hodně pohodlné, ale také už trochu vytahané a seprané kalhotky. No co, vždyť stejně nejsou pod oblečením vidět a náš partner nás přece už zná, že? Jenže i takové maličkosti mohou hrát velkou roli ve vašem milostném životě.

I malá změna hodně dokáže

Nemusíte si hned pořizovat přímo erotické kalhotky. A určitě neříkám, že se máte vzdát svého komfortu, vždyť to ani není nutné. Stačí si pořídit nové prádlo, které bude příjemné na dotek a pohodlné, ale zároveň přitažlivé. K dostání je ho spousta, stačí se podívat například do e-shopu Bexis.cz, který má velmi širokou nabídku nejen kalhotek všech možných druhů. Pořiďte si třeba komfortní bavlněné kalhotky zdobené krajkou, které vám dobře padnou a krásně zvýrazní váš zadeček. A jednou za čas je zase vyměňte za ta svůdná sexy tanga, která dříve patřila do vašeho šatníku. Uvidíte, že i taková zdánlivá maličkost probudí ve vašem partnerovi možná už trochu pozapomenuté vášně.

Pošlete tip na dárek k Valentýnovi

Chcete letos dostat k Valentýnovi dárek, který potěší vás oba a bude užitečný? Napište si partnerovi právě o krásné nové kalhotky. Muži rádi koupí své ženě spodní prádlo, jen si často netroufají sami vybírat. Ulehčete mu to a pošlete mu odkaz přímo na konkrétní kousky, které se vám líbí. Z nich pak může vybrat podle sebe. A nezapomeňte mu k tomu připsat i správnou velikost, ušetří mu to velkou starost a jistě takový přístup ocení.

Komentáře