Toaletní stolek je malým soukromým královstvím

Kategorie: Make-up a líčení

Mojekrasa

Jste zvyklá se líčit v koupelně? Nebo každé ráno trávíte dlouhé minuty stáním před zrcadlem ve svém pokoji, případně ve společné ložnici? Mnohem pohodlnější je posadit se k toaletnímu stolku, kde máte všechna líčidla po ruce.

Vybavujete si toaletní stolky, které mívají princezny v pohádkách? Přesně takový si můžete domů pořídit. Překrásné vintage stolky, za něž byste se nemusela stydět ani na tom nejkrásnějším zámku, objevíte třeba v e-shopu www.toaletnistolky.cz. Pokud si naopak potrpíte na moderní nábytek, poohlédněte se jinde, zvolte něco modernějšího s jednoduchými liniemi a v barvě ladící s ostatním nábytkem v místnosti. Důležité je vybrat si takovou variantu, která se bude hodit do vašeho pokoje.

Na co kromě designu hledět?

Sama nejspíš dobře víte, co vám při nanášení make-upu nejvíce vyhovuje. Některé ženy upřednostňují světlo od okna, jiné se malují pod lampou. Někdo preferuje zvětšovací zrcátko, jiné slečny si vystačí s obyčejným zrcadlem. Proto se dívejte po tom, co vám bude příjemné. Pár zásad bychom ale doporučit mohli.

Pořiďte si toaletní stolek s dostatkem šuplíků a velkou odkládací plochou, na niž si vyrovnáte nejčastěji používané přípravky. Pokud bude mít natáčecí zrcátko, nebo více zrcadel, je to jen dobře. A na co rozhodně nemůžete zapomenout, je taburet. Přece nebudete celou dobu stát. Většina stolků se prodává v sadách se stoličkou, což je prostě stylovější, než kdybyste si k toaletce donesla obyčejnou židli.

Přejte si ho třeba k narozeninám

Toaletní stolek možná není úplně levnou záležitostí, ale rozhodně je to investice na dlouhá léta. Jestliže si jej nechcete kupovat jen tak, přejte si jej třeba k narozeninám či k Vánocům. Je to moc pěkný dárek, díky němuž si každý den vzpomenete na člověka, který vám ho pořídil. Navíc z něj bude profitovat i vaše rodina – když vám pořídí vlastní království, nebudete už tak často blokovat koupelnu.

Komentáře