Vánoční dárky plné kosmetického hýčkání

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Dopřejte sobě a svým milovaným nezapomenutelné Vánoce. Nechte kvalitní českou kosmetiku, aby rozmazlila vaši pleť, tělo i duši. Vánoční balíčky od Kosmetiky Capri pod stromečkem udělají radost každé krásce. Tato česká tradiční firma vybrala ty nejlepší produkty a vytvořila překrásné dárky. Jde o unikátní přípravky vyrobené z čerstvých kozích surovin, vitamínů, minerálů, bylin, léčivých rostlin a aktivních látek. Díky nim bude vaše pokožka nádherná, zdravá, vyživená a plná energie.

Český unikát plný vybraných kozích surovin

Kozí produkty Kosmetiky Capri jsou světovým unikátem, takto koncipované přípravky nevyrábí žádná jiná firma na světě. Obsah kozích surovin je v produktech 30 %, což je výjimečně vysoké množství. Přípravky jsou symbolem dokonalého poměru kozího mléka, másla, tvarohu, syrovátky, kolostra. V kombinaci s aktivními látkami a také esenciálními oleji nejen fungují, ale také příjemně voní, mají příjemnou konzistenci i texturu.

7 perfektních vánočních balíčků

Vybírat můžete na kosmetikacapri.cz s originálních balíčků. Produkty jsou zde kombinovány tak, aby k sobě dobře ladily a dosáhly toho správného efektu. Sám název každého balíčku napovídá, co můžete od dané kombinace produktů čekat. Vyzkoušet můžete Hedvábné tělo, Leknín, Péči s růží, Omlazení a další. Stačí jen vybrat, objednat a dopravu máte zdarma.

Rozhodnout se také můžete pro vánoční dárkové poukázky. Ty jsou desingovány dle znamení zvěrokruhu. Vyberete tedy znamení obdarovaného a výši hodnoty. Tímto krokem uděláte radost hned dvakrát. Poprvé, když obdarovaný rozbalí Vánoční dárek s poukázkou. A podruhé, když si na kosmetikacapri.cz vybere produkty podle své potřeby a fantazie.

Česká kvalita inspirovaná Francií

Vše je vyráběno a s láskou baleno ve výrobním závodě obci Čím nedaleko Prahy. Spolehnout se tedy můžete na to, že produkty jsou čerstvé i vysoce kvalitní. Obaly jsou 100 % recyklovatelné a nezatěžují naši přírodu.

Kosmetika Capri zároveň hledala inspiraci ve Francii a své značky pojmenovala La Chèvre a Le Chaton. Tyto značky mají v Česku tradici již 26 let a za tu dobu udělaly radost mnohým ženám.

La Chèvre nabízí kvalitní produkty pro základní péči a úplně si s ní vystačí ženy mezi 20 a 35 rokem věku. Le Chaton má propracovanější, více výživné produkty, s vyšším poměrem aktivních látek a je vhodná pro péči po 30, 35 roku věku, skvěle řeší anti-ageing péči, v té je nepřekonatelná. Obě značky nabízí přípravky pro pleť: krémy, séra, masky, oční krémy, odličovací a čisticí vody, peelingy. Dále také přípravky pro péči o tělo, vlasy, ruce i nohy.

Náš tip půvabné ženy

Jde o balíček nazvaný Péče s růží. Najdete v něm: Denní omlazující krém s růžovým olejem, Noční regenerační krém s růžovým olejem, Hydratační a zklidňující pleťovou masku s růží. Produkty byly testovány na skutečných ženách v projektu Testujto. Skvělých 93 % z nich bylo spokojeno a přípravky by doporučily dalším ženám. Ocenily především rychlý účinek regenerace a hydratace, ale také jejich konzistenci a příjemnou vůní. Proto věříme, že tímto balíčkem určitě potěšíte. Kromě růžového oleje, kozího mléka najdete v přísadách i jahodu.

Krásné Vánoce Vám přeje Kosmetika Capri. Pro Vánoční radosti klikněte na kosmetikacapri.cz

Možná hledáte:

Fotografie

Komentáře