Vizážistky se vyřádily na českých kráskách

Kategorie: Make-up a líčení

Mojekrasa

Jitka Válková, Veronika Chmelířová, Hana Věrná či Dominika Opplová, to jsou vizážistkami vybrané tváře, na kterých se děly kouzla v přední škole líčení v Praze. Vizážistky a lektorky školy vytvořily každá specifické líčení – od něžného až po nejnáročnější aplikační techniky.

Škola vytvořila kolekci k oslavě vizážistického umění se snahou rozčeřit klidnou hladinu vizážistických vod v České republice a zároveň motivovat a inspirovat absolventy či zájemce o studium vizážistiky. „Vizážistika je umění, které stojí na výjimečném talentu znalosti kombinace barev, anatomie obličeje a vypracované technice aplikace“ dodává majitelka školy.

Jitka Válková byla múzou Haně Jurové, které krk ozdobila kousky metalových papírků a make-up ladila do bronzového odstínu. Druhý vizuál je postaven na fialové barvě a hlavně rtěnka na Jitčiných rtech je dokonalá. „Vyžívám se ve výrazném líčení, proto jsem byla nabídkou SURFACE velmi potěšena“, dodává Jitka.

Přední česká vizážistka Lucia Gibodová vytvořila rafinovanou změnu odstínu pleti na zrzavé krásce Dominice Opplové. Veronika Chmelířová měla nebezpečné linky z ruky vizážistky Barbory Nevické. Známá vizážistka Simona Bártová, která je zaměřena na svatební líčení a je zastánkyní přirozené ženské krásy, udělala nádherné líčení se zaměřením na oči, díky němuž vystoupila přirozená krása Hanky. Fotila talentovaná Martina Gonšenicová.

Autor: Markéta Davidovich SURFACE professional make up school

Komentáře