Vyzkoušeli jsme za vás: GigaLash Eyelash Enhancer sérum na podporu růstu řas

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Do rukou se mi dostalo GigaLash Eyelash Enhancer sérum na podporu růstu, zvýraznění a zhuštění řas. Sérum vypadá stejně jako řasenka se štětečkem u konce a bylo hezky zabalené v krabičce spolu s návodem k použití.

Návod zněl zcela jasně: „Používejte dvakrát denně, na čistou a odlíčenou pleť. Pomocí aplikátoru naneste tenkou vrstvu séra na kořínky vašich horních i dolních řas nebo obočí a počkejte 2 minuty, pokud se sérum vstřebá. Poté se můžete nalíčit a použit řasenku.“ Já jsem sérum aplikovala pouze na řasy.

Návod obsahoval také tip pro dosažení ještě lepšího výsledku: „Před použitím séra můžete na zavřené oči přiložit horký ručník na několik minut, aby pokožka sérum lépe absorbovala.“ Nakonec bylo v návodu složení a upozornění. Musím říct, že složení výrobku mi nic neříkalo, teda kromě vitamínů: „Enzyme EPM, aqua, wool bursa growth genes, toumingzhsuan sodium, ethyl amide MEA, hydrolyzed keratin, propylene glycol, sorbitol, collagen sodium, wheat germ, linolenic acid, chitosan glycosaminoglycan, nettle extract, bitter orange flower oil, fourteen acylating, moisturizing, extracted natural cellulosic A, vitamin E, vitamin C, panthenol, allantoin, Yankees extract.“

Následně jsem se trochu lekla upozornění: „Skladujte na tmavém a suchém místě mimo dosah malých dětí. V případě vniknutí do očí, vypláchněte oči proudem vlažné vody.“ Moc jsem si neuměla představit, jak si budu proplachovat oči pod tekoucí vodou a jestli mě budou oči po vniknutí séra bolet, pálit, slzet nebo svědit. Nedalo mi to a před prvním použitím jsem se ještě chtěla podívat, co se o GigaLash séru píše na internetu.

Co slibuje výrobce a pro koho je výrobek určen

Na oficiální stránce GigaLash.cz jsem se dočetla, že garantují 100% spokojenost, nebo vrácení peněz, 100% bez vedlejších účinků, 100% hypoalergenní, 100% dlouhodobá trvanlivost výsledků, 100% úžasně dlouhé a přirozené řasy. Dále zaručuji větší objem řas, jejich ztmavnutí, zpevnění a 100% svůdnější pohled.

Dozvěděla jsem se také, že cyklus růstu řasy trvá přibližně 30 dní a pak řasa vypadne. GigaLash zabraňuje jejich vypadávání, urychluje růst nových řas, poskytuje ochranu proti lámání a zvyšuje jejich pružnost. Jedno balení séra obsahuje 3 mililitry a vydrží až 6 měsíců při každodenním používání.

Sérum GigaLash je výrobek určen pro všechny ženy, které touží mít dlouhé, husté a tmavé řasy nebo hustší obočí. Doporučuje se také v případě nadměrného vypadávání řas, anebo když někdo v důsledku umělých řas přišel o přirozené řasy.

A nakonec jsem se dočetla to, po čem jsem pátrala. Sérum je absolutně bezpečné, nezpůsobuje žádné podráždění, ani alergické reakce a je bezpečné i v případě nechtěného vniknutí do oka. Tak jsem si vydechla a pustila se do toho.

Moje první aplikace

Otevřela jsem průhledné sérum, které bylo bez jakékoli vůně. Štětečkem jsem se jej snažila aplikovat na kořínky svých horních řas, jak to bylo psáno v návodu. Dělala jsem to opatrně jako při aplikaci oční linky, ale bohužel se mi to nepovedlo. Stalo se to, čeho jsem se nejvíc obávala. Sérum pomalu ztékalo do oka, začalo mě to hodně štípat, oko slzelo a zůstalo zarudlé. Propláchla jsem si jej vodou a bylo to v pohodě. Uvědomila jsem si, že toho séra budu muset dávat míň. Poté se mi to nestalo a časem mi aplikace netrvala tak dlouho jako na začátku.

Jak říká moje teta, pro krásu se trpí!

Sérum GigaLash Eyelash Enhancer sérum na podporu růstu, zvýraznění a zhuštění řas jsem poctivě aplikovala ráno a večer, jak to bylo doporučeno v návodu. Když jsem aplikovala ráno, musela jsem čekat více než 2 minuty, aby se tekutina pořádně vstřebala. Teprve pak jsem mohla nanést řasenku. Někdy jsem byla líná dát si řasenku a tehdy jsem zjistila, že se z toho séra po zaschnutí dělají na řasách lupy. Oči jsem si pak přetřela a bylo to ok.

Výsledek užívání GigaLash sérum na řasy

Už po týdnu užívání séra byl vidět rozdíl. Mé řasy se zdály být hustší, ale jenom tehdy, když jsem si dala řasenku, bez ní to nebylo tak poznat.

Po 14. dnech aplikace byl vidět značný rozdíl. Všechno šlo podle garantovaného plánu. Řasy hezky narostly, byly pevnější a hustší. Po nanesení řasenky byla vidět rovnoměrnost všech řas, a to i s tím svůdnějším pohledem, co psali na stránce, také nebyla lež.

Po 5. týdnech užívání séra jsem nadšená. Mám dlouhé, pevné, husté, výrazné a dokonale rovnoměrné řasy. Je to hodně znát a když nanesu řasenku, tak mám řasy jako modelka z katalogu.

Akorát nechápu jednu věc. Na stránce píšou, že jedno balení má vydržet 6 měsíců a mě vydrželo jenom 5 týdnů. Pravděpodobně jsem tím sérem nešetřila, i když jsem se snažila, aby mi to nenateklo do očí. Je to proste nevyřešená záhada.

Klady

  • dlouhé, husté, pevné, rovnoměrné a výrazné řasy
  • kvalitní výrobek
  • rychlé a garantované výsledky
  • hypoalergenní
  • vhodný pro citlivou pokožku
  • regeneruje zničené řasy
  • výsledkem je svůdný pohled

Zápory

  • při aplikaci je třeba dát pozor, aby sérum nesteklo do oka
  • cena je vyšší s porovnání s konkurencí
  • po zaschnutí séra se na řasách dělají lupy
  • jedno balení séra vydrží méně než je uvedeno na stránce, což je 6 měsíců
  • na vstřebání séra se čeká více než 2 minuty

Každopádně na začátku jsem tomuhle výrobku moc nevěřila, ale výsledek mě mile překvapil. GigaLash Eyelash Enhancer sérum na podporu růstu, zvýraznění a zhuštění řas jednoznačně doporučuji! Co na moje výsledky říkáte vy?

GigaLash je k zakoupení na www.gigalash.cz

Fotografie

Komentáře