Vyzkoušely jsme za vás: Jaký vliv mají mikrovlny na naši pleť? (+ soutěž)

Kategorie: Recenze a testy salónů

Mojekrasa

Možnost vyzkoušet si mikrovlnnou terapii (microcurrent therapy), o nichž jsme toho už mnoho slyšely, jsme si nemohly nechat ujít. Paní Ljuba, majitelka salonu Štajner studio, nám slibovala jedinečný zážitek s viditelným výsledkem na pleť, který se snadno vtěsná do jediné odpolední pauzy. Jaké byly naše pocity? A stál výsledek za to? Přečtěte si naši reportáž.

Cesta do salonu

Do salonu Štajner studio, který se nachází nedaleko Palladia a Bílé Labutě, chcete-li zastávky metra Florenc, se snadno dostanete MHD. Nejkratší cesta je z tramvajové zastávky Dlouhá třída ve směru na Štefánikův most, za kostelem sv. Klimenta. Salon se nachází ve 3. patře budovy na adrese Klimentská 20 naproti malému kostelíčku na náměstí.

O salonu Štajner studio

Na první pohled na nás salon působil velice útulně a okamžitě nás zasáhla domácí a srdečná atmosféra. Na recepci nás uvítala paní Ljuba, která v salonu pracuje s německou veganskou značkou Arcaya, francouzskými – Soskin-Paris a Oligodermie, španělskými značkami PBSerum – enzymová kosmetika a TimeCode – chemické peelingy, dále britská MD:ceuticals a českou značkou Dermacur, jež je založena na síle léčebných pramenů z Karlových Varů. Salon kromě kosmetických služeb nabízí také depilace, manikúru a pedikúru, BrowHennu, prodlužování řas a masáže.

Mikrovlny s maxi efektem?

O mikrovlnách a jejich vlivu na pleť jsme již psaly v našem článku Proč byste měli v salonu požadovat mikrovlnnou terapii pro omlazení pleti. Zajímá vás, jak procedura probíhá a zda je její efekt opravdu tak viditelný?

Jemná a relaxační procedura

Celé ošetření začalo jako i jiné běžné kosmetické úkony odlíčením, vyčištěním pleti od mastnoty a zbytků kosmetických přípravků a přípravou na mikrovlny. Paní Ljuba při této proceduře využívala dvě hůlky, kterými krouživými pohyby přejížděla po pleti. Občas bylo cítit velmi jemné šimrání, které příjemně polechtalo. Následovala zklidňující maska a já jsem se po proceduře cítila velmi odpočatě.

Proč byste měli vyzkoušet mikrovlny i vy?

Mikrovlny stimulují v pokožce tvorbu kolagenu a elastinu, které pokožce dodávají pevnost a pružnost. V důsledku toho jsou jemné vrásky vyhlazeny a pleť se výrazně zlepšuje. Mikrovlny jsou jednou ze základních procedur v kosmetologii, která je zaměřena na omlazení kožních buněk a podkožní tkáně, má dobrý liftingový efekt a odstraňuje jemné vrásky.

Jak často absolvovat mikrovlnnou terapii?

Paní Ljuba mi doporučila kúru 5 ošetření po týdnu, případně jednou za měsíc, přičemž se efekt s každým ošetřením prodlouží. Terapie trvá přibližně 50 minut, takže ji stihnete i během obědové pauzy.

Cena mikrovlnné terapie

Za mikrovlnnou terapii zaplatíte přibližně 1300, Kč, pro stále zákazníky salon nabízí klientské karty s 15% slevou. Také je možnost nákupu dárkových poukazů.

A mé hodnocení mikrovlnné terapie?

Musím říci, že jsem se po ošetření cítila jako znovuzrozená. Ruce paní Ljuby působily jako balzám na mou unavenou pleť, která je velmi citlivá a je neustále vystavená škodlivým vlivům velkoměsta a celkově špatně reaguje na agresivní přípravky. Mé obavy zcela zmizely po prvních minutách na lehátku. Velmi pozitivně vnímám důkladnou analýzu pleti, vysvětlení, jak bude ošetření probíhat, i výběr produktů na míru mé citlivé pleti. Celkově byla terapie velmi příjemná, uklidňující a povzbudivá pro mou pleť. Největší překvapení mě však čekalo až po skončení ošetření. Pleť nebyla vůbec podrážděná a neobjevily se na ní žádné fleky. Naopak, pleť byla během jediné hodiny napnutá, rozjasněná, hydratovaná, se zpevněnými konturami a bez otoků. Mohla jsem ihned po skončení vyrazit do práce bez toho, abych se musela líčit, a navíc s pocitem svěží a omlazené pleti.

Doporučuji? Všemi deseti

Pokud hledáte nejen „relax během obědové pauzy“ s dokonalým omlazením pleti, jste ve Štajner studiu na správné adrese. Zkušené ruce o vás budou pečovat přesně tak, jak si vaše pleť vysnila.

Mám radost, že můžu říci, že se z mého pohledu jednalo o jedno z nejlepších dosavadních kosmetických ošetření, které hodnotím pěti hvězdičkami.

Vyzkoušely jsme za vás epilaci cukrovou pastou

Mohlo by vás zajímat:

Fotografie

Komentáře