Znáte kouzlo samodržící podprsenky?

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Podprsenky. Někdy pomáhají napravit, čím vás příroda obdarovala, či neobdarovala, jindy jsou spíš na obtíž. Obzvlášť pod večerními šaty nebo tričkem na ramínka by je člověk mnohdy raději neměl. Ramínka všude lezou a kolikrát vadí i zapínání na zádech. Právě proto se v poslední době tak rozmáhají samodržící podprsenky.

Samodržící podprsenka je unikátní tím, že je prakticky neviditelná. Hodí se proto do šatů s odhalenými zády i pod trička s úzkými či překříženými ramínky. Nikde nic nebude vykukovat a zároveň zakryje vše, co nemá jít vidět. Budete se cítit téměř jako bez podprsenky.

Neviditelná podprsenka drží pevně

Samodržící podprsenka vypadá v podstatě jen jako dva košíčky. Je tlustá pouze 0,3 mm, má tělovou barvu, vyrábí se z lékařského silikonu. Bez problémů sedí všem velikostem i tvarům poprsí. Na kůži drží díky lepivé vrstvě, avšak nebojte se, neublíží vám. Je dermatologicky testována. Pak ji stačí zase jen odlepit, umýt teplou vodou a mýdlem, osušit a uložit do obalu, aby nevyschla. Rozhodně nejde o řešení na jedno použití, jak si mnozí myslí.

Navíc má push-up efekt

Unikátní neviditelná podprsenka se utahuje vepředu, což vám dává dobrou možnost poupravit tvar svého poprsí. Hodně záleží na tom, jak se vám podaří košíčky nalepit a jak moc je stáhnete k sobě. Push-up efekt dokáže vaše poprsí zvětšit o 1–2 velikosti.

Skoncujete i vy s běžnými podprsenkami?

Většina žen má ze samodržících podprsenek strach. Nebudou dráždit kůži? Nespadnou? Jak dlouho vydrží? Nejlépe si na tyto otázky odpovíte, pokud si jednu zkusíte zakoupit. Nejde o tak vysokou investici, za „běžné“ kvalitní spodní prádlo byste určitě zaplatila víc. Neviditelných podprsenek je na trhu k dispozici mnoho. Vyhněte se však nekvalitním výrobkům, mohly by podráždit pokožku a také by nemusely příliš držet. Zkuste podprsenku Fly Bra, která vykouzlí perfektní tvar prsou.

Fotografie

Komentáře