Firmy Salvatore Ferragamo a Marchon uzavřeli licenční smlouvu na sluneční brýle s účinností od ledna

Kategorie: Styl celebrit

Mojekrasa

Florencie (Itálie) 7. června (PROTEXT/PRNew­swire) – Salvatore Ferragamo S.p.A., mateřská společnost skupiny firem Ferragamo Group, která je jedním z největších světových hráčů na trhu luxusních produktů, podepsala smlouvu se společností Marchon Group, světovou jedničkou v prodeji brýlí.

Na základě smlouvy má firma Salvatore Ferragamo právo zařadit do své nabídky sluneční i korekční brýle pro muže a ženy. Od ledna 2012 tak firma Salvatore Ferragamo bude navrhovat, prodávat a propagovat sluneční brýle skupiny Marchon Group na celém světě.

Smlouva s firmou Marchon představuje další krok k posílení pozice značky „Salvatore Ferragamo“ na globálním trhu s brýlemi a obroučkami. Jednotlivé kolekce budou prodávány ve značkových prodejnách Ferragamo, a také v obchodních domech a vybraných očních optikách po celém světě.

Salvatore Ferragamo S.p.A.

Salvatore Ferragamo S.p.A. je mateřskou společností firmy Salvatore Ferragamo Group, jednoho z největších světových hráčů na trhu luxusních produktů. Historie této firmy se začala psát již v roce 1927. Skupina aktivně působí v oblasti návrhu, výroby a prodeje obuvi, koženého zboží, oděvů, hedvábí, doplňků a parfémů a kosmetiky pro muže i ženy. Skupina také prodává značkové výrobky vyráběné v licenci. Jedinečnost, exkluzivita a harmonie stylů, kreativity a inovací jsou hlavním mottem této skupiny.

Firma klade důraz na vysoce kvalitní řemeslné zpracování a je symbolem italské kvality. Skupina měla k 31. prosinci 2010 kolem 2800 zaměstnanců a provozuje síť 578 značkových obchodů. Firma Salvatore Ferragamo Group podniká v Itálii i na celém světě a těší se velké popularitě v Evropě, Americe i v Asii.

Marchon Eyewear, Inc.

Marchon Eyewear, Inc. je jedním z největších světových výrobců a distributorů slunečních i korekčních brýlí a obrub. Firma byla založena v roce 1983 a patří do skupiny Group Vision Service Plan (VSP). Firma Marchon své produkty prodává pod prestižními značkami, včetně mimo jiné:

Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Coach, Diane von Furstenberg, Emilio Pucci, Fendi, Jil Sander, Karl Lagerfeld, Lacoste, Michael Kors, Nautica, Nike a Sean John. Firma sídlí v New Yorku a má regionální kanceláře v Amsterdamu, Hong Kongu, Tokiu a Benátkách. Firma Marchon své produkty dodává do mnoha specializovaných prodejen ve více než 100 zemích světa a spravuje široké portfolio více než 80 tisíc zákazníků.

Zdroj: Salvatore Ferragamo S.p.A.

Komentáře