Jaký tvar obočí se hodí k vašemu obličeji?

Kategorie: Obočí

Mojekrasa

Na co se zeptat PMU artistky? PMU = Permanentní Make-Up. Oči jsou oknem do duše a obočí je krásně rámuje. Správně upravené obočí dá tváři rovnováhu a podtrhne krásu očí. Vylepšením jeho přirozeného tvaru můžete snadno zjemnit, zvýraznit i korigovat kontury obličeje. Každému obličeji však sluší jiný tvar obočí i barva. Svěřte se do rukou odborníků a ptejte se, jaká úprava a barva obočí se pro vás hodí.

Obočí vhodné pro kulatý obličej

Na kulatém obličeji vynikne plnější obočí s vysokým ostrým obloukem, které vytvoří úhel mezi lícními kostmi a bradou. Pro vyvážení je vhodné strukturované obočí s více hranatými oblouky a jemnými delšími konci. Kulaté a obloukové obočí je nevhodné. Domácí zkracování obočí a snižování nejvyššího bodu svépomocí je riskantní a proto se pro spokojenost s výsledkem raději svěřte do rukou profesionála.

Obočí vhodné pro oválný obličej

Oválný obličej reprezentuje nejvyváženější tvar tváře, na které si můžete dovolit prakticky cokoliv. Nejvhodnější je výrazně klenutá křivka protažená podél čelní kosti. I když není nutná speciální korekce, ujistěte se, že máte obočí upravené, správně vyměřené a má pro tu vhodnou šířku, která se k vám dokonale hodí.

Obočí vhodné pro srdcovitý obličej

K srdcovému tvaru obličeje se hodí nízký a poloklenutý oblouk obočí sledující přirozený tvar křivky obočí. Na zjemnění je důležité formovat obočí více do obloučku, což vytvoří kontrast k ostřejší bradě. Výrazná modelace tvaru obočí se pro srdcový obličej nehodí, neboť sám o sobě přirozeně přitahuje pozornost ke kráse očí a čela. Vyhýbejte se ostrým úhlům, které posílí ostrý tvar obličeje.

Obočí vhodné pro podlouhlý obličej

Podlouhlý obličej je třeba protáhnout délkou obočí a vytvořit oblouk. Vodorovný tvar vyváží půvab rysů a dodá plnější efekt. Obočí však nesmí být moc dlouhé, jinak opět jen prodlouží obličej. Oválného tvaru tváře dosáhnete snížením nejvyššího bodu obočí. V salonu vám ukážou možnosti úpravy a z nich si vyberete.

Obočí vhodné pro hranatý obličej

Čtvercový obličej má výraznou linii čelistí, která se dá vyvážit hustším obočím s výraznějším obloukem. Cílem je vytvořit iluzi méně hranatého obličeje. Klenuté obočí pomůže vyrovnat proporce tváře a přitáhnout pozornost k očím. Zapomeňte na rovné obočí, které ještě více posílí hranatý tvar.

Proč své obočí svěřit do rukou odborníka (PMU artistky)

• Vymodeluje vám dokonalý tvar obočí, který vám bude stoprocentně slušet.

• Modeluje obočí podle tvaru obličeje a bere v potaz tvar a velikost očí i nosu.

• Každý odborník či PMU artistka zohledňuje barvu vlasů a odstín pleti.

• Je odborníkem na depilaci a tvarování voskem, odstraní chloupky i s kořínky.

• Odstraní i nejjemnější a nejsvětlejší chloupky, které sami nevidíte.

• Provede korekce, doplnění, permanentní make-up i estetické úpravy obočí.

• Cílem profesionála je sofistikovaná krása, která působí přirozeně.

• Používá moderní technologie, sleduje trendy a naučí vás obočí udržovat.

• Výsledek práce je nejlepší vizitkou a spokojení klienti se pravidelně vracejí.

Nechte si poradit, jak změnit tvar obočí pomocí permanentního make-upu

Nevíte, jak upravit tvar obočí? Bez zkušeností to raději sami nezkoušejte. Obočí dorůstá až několik týdnů, někdy nedoroste vůbec, škody se velmi těžce napravují a v některých případech jsou nevratné. Modelaci obočí raději svěřte do rukou kosmetičky či zkušené PMU artistky. Obočí musí lichotit tváři a podtrhnout přirozené linie. Nechte si vymodelovat požadovaný tvar, který se snadno udržuje.

Mohlo by vás zajímat

Hledáte tu pravou artisku pro krásné obočí?


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo profesionála na jakékoliv jiné ošetření pleti, či pouze potřebujete zrelaxovat, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Fotografie

Komentáře