Novinka: Vademecum Non-Stop White / Zubní pasta pro dokonale bílé zuby

Kategorie: Zuby

Mojekrasa

Krásně bílé zuby dnes může mít každý. Chce to správnou péči a výběr vhodné zubní pasty. I ta nejlepší bělící zubní pasta však neochrání váš chrup před nežádoucími skvrnami, které na zubech nechávají některé druhy potravin. Zvláště pak káva nebo červené víno. Experti na zubní péči z laboratoří Vademecum nyní přicházejí s řešením v podobě inovované zubní pasty Vademecum Non-Stop White z řady Vademecum Expert. Tato klinicky testovaná zubní pasta zuby bělí, a současně je chrání před vznikem nových skvrn. Dopřejte si zářivější a bělejší úsměv, který vydrží po celý den.

Inovativní patentovaná receptura zubní pasty Vademecum Non-Stop White kombinuje efektivní bělení s jedinečnou technologií ochrany před skvrnami Stain-Defense Technology. Chrání zuby před skvrnami způsobenými každodenním jídlem a nápoji jako jsou káva, čaj a červené víno. Každý zub je tvořen vnitřní vrstvou zuboviny (dentinu) a tvrdší vnější vrstvou skloviny, která zub chrání. Při konzumaci určitých produktů jako je káva a čaj, nebo kouřením cigaret se postupně na sklovině vytváří další vrstva – zubní povlak, jež dodá zubům nežádoucí zabarvení.

Jak zuby chránit a pečovat o ně?

Nežádoucího zubního povlaku se „obyčejným“ čištěním zubů nezbavíte. Zubní sklovina je totiž porézní, což znamená, že barevné složky z potravin si mohou najít cestu až tam, odkud je jednoduše nevyčistíte. Částečně se vám to povede s pomocí bělící zubní pasty. Většina těchto bělících zubních produktů používá odbarvovací chemikálie, které se dostanou do zubní skloviny a díky oxidační reakci znečišťující složky naruší.

Co dokáže Vademecum Non-Stop White

Zubní pasta Vademecum Non-Stop White nabízí víc než většina běžných bělících produktů. Kromě vybělení zubů až o dva odstíny, dokáže také zuby ochránit před vznikem nových skvrn. Díky špičkové technologii duálních polymerů vytvoří tato pasta na povrchu zubu 12ti hodinový štít, který zabrání novému vzniku skvrn způsobených jídlem a nápoji. Nová receptura Vademecum Non-Stop White obsahuje také biomimetický fluorid, který zaceluje mikroskopické trhlinky na citli-vé zubní sklovině a chrání před dalším poškozením.

Klinicky testovaná pasta Vademecum Non-Stop White je nejnovějším přírůstkem nově uvedené řady Vademecum Expert.

Odborníci v Laboratoires Vademecum vytvořili řadu specializovaných produktů, ze kterých si může každý vybrat kvalitní dentální péči podle svých potřeb za rozumnou cenu.

Portfolio řady Vademecum Non-Stop White

  • Zubní pasta Vademecum Non – Stop White, 75 ml – DMOC 49,90 Kč
  • Vademecum 2v1 Non – Stop White, 75 ml – DMOC 49,90 Kč

Autor: Henkel

Náš tip: najděte zubaře ve Vašem okolí!

Fotografie

Komentáře