Vitaminy pro krásný úsměv a zdravé zuby

Kategorie: Zuby

Mojekrasa

Krásně bílé a zdravé zuby jsou naší vizitkou. Abyste se za svůj chrup nemuseli stydět, nestačí si zuby pouze čistit. Zaměřit byste se měli také na přísun vitaminů. Jsou totiž nezbytné nejen pro celkovou imunitu, ale pomáhají i k regeneraci pokožky a dásní.

Jejich nedostatek může významně poškodit nejen zdraví našeho těla, ale i ústní dutiny. To může vést spolu s jinými vlivy k nejrůznějším onemocněním dásní a potenciální ztrátě zubů. Eliminaci těchto problémů nabízí značka Vademecum od společnosti Henkel ČR v podobě nové zubní pasty Vademecum Pro Vitamin, která obsahuje prospěšné látky pro Vaše dásně – pro krásný úsměv a zdravé zuby.

Nová zubní pasta Vademecum Pro Vitamin obsahuje speciální Pro Vitamin komplex, který je kombinací provitaminu E a extraktu ze šalvěje. Tato bylinka je známá pro své blahodárné účinky v zubní hygieně. Provitamin E zase posiluje a chrání buňky imunitního systému. Unikátní receptura je obohacena rovněž o acetát vitaminu E, který zvyšuje přirozenou vitalitu dásní a fluorid sodný, jež posiluje zubní sklovinu.

Význam vitaminů v ústní dutině nelze podceňovat. Jejich úkolem je chránit buňky ústní tkáně před oxidanty a podpořit jejich přirozenou regeneraci. Kromě toho stimulují buněčnou produktivitu, a tím podporují pevné a zdravé dásně. Vitaminy jsou v ústní dutině přijímány i prostřednictvím dásní. Při čištění zubů zubní pastou Vademecum Pro Vitamin se v ústech vytvoří pěna, která zajistí, že se vitaminy dostanou na místa, kde jsou potřeba, zejména na linii dásní.

Zdravé dásně jsou nezbytným předpokladem zdravého chrupu. Mnoho lidí má však tendenci podráždění či zánět dásní přehlížet, což se nevyplácí. Může totiž vyvolat paradentózu. Ptáte se, co způsobuje podrážděnost dásní? Na vině jsou bakterie, které tvoří plak ulpívající na zubech a dásních. Inovativní receptura zubní pasty Vademecum Pro Vitamin plak důkladně při správném čištění zubů odstraňuje, takže pomáhá zabránit vzniku zánětu dásní. Zároveň pečuje o dásně tak, aby byly pevné a zdravé.

Zubní pasta Vademecum Pro Vitamin je dostupná ve dvou variantách

  • Vademecum Pro Vitamin Sensitive – Tato varianta poskytuje účinnou úlevu citlivých zubů díky dusičnanu draselnému, jehož účinky jsou vědecky prokázány. DMOC 50,30 Kč.
  • Vademecum Pro Vitamin Complete – Nabízí kompletní ochranu pro zdravé zuby a dásně. Hlavními složkami jsou síran zinečnatý, který působí antibakteriálně v dutině ústní a glycerofosfát vápenatý, který napomáhá remineralizaci zubní skloviny a posiluje zuby. DMOC 50,30 Kč.

Nové zubní pasty řady Vademecum Pro Vitamin jsou v obchodech k dostání od ledna 2013.

Autor: Henkel.cz

Komentáře