Vysoká účinnost a špičková ochrana proti zubnímu kazu

Kategorie: Zuby

Mojekrasa

Toužíte po dokonalém úsměvu? K tomu jsou potřeba zářivě bílé zuby a svěží dech. Odborníci z laboratoří Vademecum společnosti Henkel stále zdokonalují výrobky ústní hygieny, které vám cestu k sebevědomému úsměvu usnadní. Nyní představují novinku v podobě zubní pasty Vademecum Pro Medic.

Její inovativní složení s obsahem tekutého vápníku nabízí účinnou ochranu proti vzniku skvrn a zubních kazů, aktivně zuby posiluje a chrání.

Novinka Vademecum Pro Medic nabízí jedinečné složení s tekutým vápníkem a fluoridem. Díky této kombinaci a tekuté formě se vápník lépe vstřebává, což napomáhá posilování zubní skloviny a její ochrany před vznikem kazů. Nová řada Vademecum Pro Medic je k dostání ve formě zubní pasty nebo jako kombinace 2v1 zahrnující zubní pastu a ústní vodu. V obou podobách nabízí vyšší výkonnost a antibakteriální účinek pro zdravé a čisté zuby.

Vademecum Pro Medic 2v1 představuje kombinaci osvědčené zubní pasty Vademecum a antibakteriální ústní vody pro zdravé zuby a 100% svěží dech, a to vše v jediném snadném kroku. Díky tekuté receptuře s klinicky testovaným mezizubním čisticím systémem pronikne nové Vademecum 2v1 i do těch částí ústní dutiny, kam se obvykle kartáček nedostane. A když se smísí s vodou, funguje Vademecum 2v1 jako ústní voda. Kromě toho, že odstraňuje bakterie, poskytuje dlouhodobou ochranu před zubním kazem, plakem, problémy s dásněmi a nepříjemným dechem.

Nové výrobky z řady Vademecum Pro Medic jsou nejčerstvější novinkou v oblasti spolehlivých výrobků ústní hygieny značky Vademecum od společnosti Henkel a na pultech obchodů se objevily v březnu 2012.

Portfolio Vademecum Pro Medic

  • Zubní pasta Vademecum Pro Medic, 75 ml – DMOC 44,90 Kč
  • Vademecum 2v1 Pro Medic – DMOC 44,90 Kč

Zdroj: Henkel.cz

Komentáře