Vyzkoušeli jsme za vás: Lush Just to Clarify - recenze produktu

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

LUSH Just to Clarify – želé pro vaši pleť. Čerstvé masky LUSH už možná znáte, ale slyšeli jste o želé maskách? Tento relativně nový přířůstek do rodiny LUSH spojuje péči o pleť se zábavným faktorem. Maska Just to Clarify tak zanechá nejen čistou pleť, ale zároveň se s ní i pobavíte.

Jestli mě něco baví na značce LUSH, tak to, že myslí na to, aby jejich produkty přinášely i něco navíc. Co se týče produktů inspirovaných třesoucím se pudinkem, tak první na trhu byla želé sprchová. S nimi to byl skutečně adrenalin, protože svébytná želé snadno padají z ruky a můžete je nahánět třeba po celé koupelně. To je vlastnost, která může někoho štvát, na druhou stranu ale rozhodně vykouzlí úsměv na tváři.

V nedávné době LUSH přišel s želé maskami na pleť. Just to Clarify je jedna z nich, a již podle barvy můžete snadno poznat, že obsahujete papáju. Papája je velmi oblíbeným ovocem v péči o pleť, protože obsahuje velké množství enzymů, jež se postarají o rozjasněnou tvář. Papája rozzáří i ten nejunavěnější obličej, což se bude hodit zvláště, pokud vstáváte ráno tak brzy jako já. Maska navíc po papáje také krásně voní, její svěží ovocné aroma určitě pozvedne vaši mysl.

Konzistence masky je více než nasnadě – je to opravdu želé. Nejdříve jsem nevěděla, jak se s tím krásným hladkým želé povrchem vypořádat, ale musíte sebrat veškerou odvahu a prostě do ní hrábnout. Pocitově je to, jako byste nabírali puding. Masku jemně promněte v rukou a ta změní konzsistenci – stane se z ní taková krémová pasta, která se dobře nanáší na obličej a zároveň na něm i drží.

Po celou dobu aplikace vás bude provázet fresh vůně papáji. Díky tomu máte z masky příjemný relaxační zážitek a dostávají zabrat všechny smysly. Papája však není jediným ovocem, maska rovněž obsahuje šťávu z čerstvého pomeranče, která je přímo nabitá vitaminy. Citrusovou kompozici doplňují jiskrné esence ze sicilských citronů a grapefruitu.

O regeneraci pokožky se pak postará bambusový výtažek, který zároveň pokožku připraví o odumřelé kožní buňky. Maska tak působí jako peeling, ačkoliv žádná hrubá zrníčka neobsahuje. Po použití jsem rozhodně zaznamenala rozjasněnou pleť – efekt je skutečně okamžitý a myslím, že se vám bude tato maska hodit jak po ránu, tak před nějakou důležitou událostí. Pleť je zároveň příjemně vypnutá a hebká – lépe přijímá krémy a zároveň na ní i déle vydrží make-up. Navíc nemám po použití pocit, že by byla pleť zanesená či póry ucpané.

Tato maska si to s vámi prostě vyjasní, a rozjasní také vaši pokožku. Vůně citrusů a papáji vás pak přenese na exotickou dovolenou.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře