Vyzkoušeli jsme za Vás - Zenergy thai massage

Kategorie: Recenze a testy salónů

Mojekrasa

V pochmurném zimním období to chce neustále hledat nějaké pozitivní podněty, aby se z toho člověk úplně nezbláznil. A tak jsem se rozhodla si jednoho sobotního odpoledne pěkně odpočinout a dopřát si olejovou masáž.

Vydala jsem se do centra Zenergy, které sídlí v Top Hotelu v Praze. Hotel je hodně rozlehlý, ale následujte ukazatele (studio je součástí wellness zóny) a nemůžete to minout. Mimo to si můžete prohlédnout krásné hotelové prostory.

Na recepci se ohlásíte, vyplníte, jak silnou masáž si budete přát a vybranou službu rovnou zaplatíte. Poté už se s vyplněnými údaji vydáte přímo do centra Zenergy, kde vás již bude očekávat Thajka. Prostory jsou pěkné, čisté a útulné. Recepční a následně i Thajka byla moc milá a ochotná zodpovědět všechny dotazy. Jen je škoda, že paní téměř vůbec neuměla česky, a tak jsme museli mluvit anglicky. Na druhou stranu, u masáže moc mluvit nepotřebujete.

Jak probíhala thajská masáž v Zenergy?

Byla to moje první zkušenost s thajskou masáží a trochu jsem se bála toho, že to na mě bude moc. I proto jsem byla ráda za olejovou variantu, která je odlehčenější formou klasické thajské masáže a ještě jsem požádala o „jemnější zacházení“. A rozhodně jsem nelitovala. Postupně mi thajka promasírovala celé tělo, od konečků prstů na nohách až po hlavu. Používala pravděpodobně mandlový olej (neptala jsem jí, ale soudím dle jeho vůně). Bylo to příjemné, ale zároveň jsem v závěru nebyla zbytečně zamaštěná a mohla jsem se v klidu obléct.

Samotná masáž byla skutečně relaxační a uvolňující, až mi přišlo, že ta hodinka utekla neskutečně rychle. Klidně bych tam ležela i déle. Moje věčně ztuhlá krční páteř byla opět volná a celkově jsem se cítila dobře.

Určitě vám můžu Zenergy thai massage doporučit a ještě bych chtěla zmínit, že je zde super rychlá objednací doba. Já se objednávala den předem, ale není problém si svůj termín zabookovat i v daný den. Je to super alternativa pro spontánní nápad vydat se na masáž.

Počet hvězdiček: 4/5

strhávám za chybějící češtinu u Thajky a také horší dostupnost, hotel je mimo centrum města

Navštívili jste Zenergy Thai massage v Praze? Podělte se s námi o Vaši zkušenost v komentáři pod článkem.

Fotografie

Komentáře